Regels en Grenzen

Impressie van de workshop bij kinderopvang Bzzzonder door Family Factory Hoogeveen.

Op woensdagavond kwamen een aantal ouders bij elkaar voor een workshop over Regel en Grenzen. Ouders praten met elkaar over regels thuis. Maar vanavond kregen de ouders een spiegel voor: ben ik wel duidelijk naar mij kind toe?  Werd er nagedacht over de vraag wat er met mijn regels bereikt zou moeten worden en of ik naar mijn kind(eren) duidelijke grenzen aan geef? Ga ik straffen of pas ik een logische consequentie toe? Allemaal vragen die op een speelse manier werden behandeld. Het werd een  gezellige avond  waar we op een leuke en dynamische manier van elkaar mochten leren.

Je wordt je er weer even bewust van hoe waardevol en mooi gezin-zijn eigenlijk is. Vorm geven aan je gezin is een van de meest uitdagende dingen die er is. Iedereen weet dat het ouderschap soms veel van je vraagt. Daarom is het best een beetje spannend, maar ook leuk en zinvol om een avondje bezig te zijn over je gezin. Houdt de website www.familyfactory.nu in de gaten voor een workshop bij u in de buurt of stuur een mailtje naar ffhoogeveen@yahoo.com voor meer informatie.

Facebook
Twitter
LinkedIn